BRYLLUPSFOTOGRAFERING I OSLO

LUKSUS BRYLLUP I HJERTET AV OSLO

Bryllups fotografi i en hall
Bryllups fotografi kirken
Bruden sitter i en bil

FOR EN GLEDE DET VAR Å FOTOGRAFERE DETTE FANTASTISKE BRYLLUPET. DAGEN BEGYNTE VED DEN STORSLÅTTE SANKT OLAV DOMKIRKE, HVOR JEG FANGET BÅDE INTIME ØYEBLIKK INNE I KIRKEN OG LIVLIGE SAMLINGER AV FAMILIE OG VENNER UTENFOR. DEN VAKRE ARKITEKTUREN OG DEN VARME ATMOSFÆREN I KIRKEN DANNET DEN PERFEKTE RAMMEN FOR EN UFORGLEMMELIG BRYLLUPSSEREMONI.

FRAKTEN AV BRUDEPARET I EN LUKSURIØS ROLLS-ROYCE LA EN EKSTRA TOUCH AV GLAMOUR TIL DAGEN.

ETTER SEREMONIEN FORTSATTE FEIRINGEN PÅ DET EKSKLUSIVE GRAND HOTEL OSLO MED EN NYDELIG MIDDAG OG RØRENDE TALER. STEMNINGEN VAR PÅ TOPP, OG DET VAR TYDELIG AT ALLE GJESTENE NØT HVERT ENESTE ØYEBLIKK. BRUDEPARET STRÅLTE AV LYKKE, OG DET VAR EN GLEDE Å KUNNE FOREVIGE DISSE ØYEBLIKKENE FOR DEM.

BRYLLUPSBILDENE AV BRUDEPARET BLE TATT PÅ FLERE FLOTTE LOKASJONER RUNDT OSLO, OG VI AVSLUTTET MED EN FOTOSESSION I STUDIO DAGEN ETTER. BRUDEN STRÅLTE I SINE SOLO BILDER, OG HENNES ELEGANSE BLE FANGET PERFEKT I HVER ENESTE RAMME. 

BRUDEPARET VAR OVERVELDET AV GLEDEN OVER BILDENE OG VELDIG FORNØYDE MED HVORDAN HVERT ØYEBLIKK BLE FANGET OG FOREVIGET. DETTE BRYLLUPET VAR EN PÅMINNELSE OM HVORFOR JEG ELSKER JOBBEN MIN, OG JEG ER TAKKNEMLIG FOR Å HA FÅTT MULIGHETEN TIL Å FANGE KJÆRLIGHETEN OG GLEDEN SOM STRÅLTE GJENNOM HELE DAGEN.

TAKK FOR TILLITEN, OG TIL BRUDEPARET – MÅTTE DERES FREMTID SAMMEN VÆRE LIKE STRÅLENDE OG FULL AV KJÆRLIGHET SOM DERES BRYLLUPSDAG VAR!

FOTOGRAFERING PÅ KONNERUD

KONFIRMANT MED LIDENSKAP

Portrett foto av Konfirmant ved et fotball mål.
Portrett foto av Konfirmant ved et tjern.

FOR EN STUND SIDEN HADDE JEG GLEDEN AV Å FOTOGRAFERE DENNE KJEKKE UNGE MANNEN.  HAN ØNSKET NOE UTENOM DET VANLIGE. JEG FANGET ØYEBLIKKENE DA EN DEDIKERT FOTBALLKEEPER ØNSKET Å INKORPORERE SIN LIDENSKAP FOR FOTBALL PÅ EN UNIK MÅTE I BILDENE SINE. HAN STO STOLT I MÅLET PÅ FOTBALLBANEN IFØRT SIN ELEGANTE KONFIRMASJONSDRESS OG KEEPERHANSKER. BILDENE FANGER BÅDE STYRKE OG PERSONLIGHET PÅ EN MINNEVERDIG MÅTE, OG VISER HVORDAN TRADISJON OG LIDENSKAP KAN FORENES FOR Å SKAPE UFORGLEMMLIGE ØYEBLIKK. 

HAR VERT FOTOGRAF I DRAMMEN I CIRKA 15 ÅR. DET ER ALLTID SPESIELLT FOR MEG NÅR JEG FÅR EN UTFORDRING SOM DENNE.

En ung konfirmant i et fotball mål holder en fotball under armen.
En ung konfirmant i et fotball mål holder en fotball under armen

Fotografering i drammen

Gang på et leilighets hotell.
Interiør fotografering Drammen

FOTO OPPDRAG PÅ HOTELL I DRAMMEN

Seng på et hotell rom.
Hotell Drammen sentrum

HADDE GLEDEN AV OG FOTOGRAFERE ET EKSKLUSIVT HOTELL HER I DRAMMEN, EN OPPLEVELSE JEG SENT VIL GLEMME. UTFORSKINGEN AV HVERT ROM, LEKEN MED LYS OG SKYGGER, SAMT SAMARBEIDET MED KUNDEN GJORDE DETTE TIL EN UFORGLEMMLIG FOTOSHOOT. RESULTATET BLE BILDER SOM IMPONERTE BÅDE MEG OG KUNDENE. 

HER VAR JEG PÅ OPPDRAG FOR ISNITT AS

Interiør foto
Seng på et hotell rom.

Bryllupsfotografering i Drammen

Magiske øyeblikk ved Bragernes Kirke

Bryllup fotografering i kirken i Drammen
Tre brudebuketter.

FOR EN STUND SIDEN FIKK JEG ÆREN AV Å FOTOGRAFERE ET NYDELIG BRYLLUP VED  BRAGERNES KIRKE I DRAMMEN. STEMNINGEN VAR ELEKTRISK, BÅDE INNE I KIRKEN OG UTENFOR.

DET VAR EN GLEDE Å FANGE DE VAKRE ØYEBLIKKENE TIL BRUDEPARET, DERES FAMILIE OG VENNER. ETTER Å HA DELT BILDENE MED DEM, KUNNE JEG FØLE DEN DIPE GLEDE OG TAKKNEMELIGHET.

TAKK TIL DET NYGIFTE PARET FOR TILITTEN. ØNSKER DERE ET LIV FYLT AV KJÆRLIGHET OG EVENTYR SAMMEN! HVIS DU OGSÅ ØNSKER Å FOREVIGE DINE SPESIELLE ØYEBLIKK, IKKE NØL MED Å KONTAKTE MEG. ER DU FRA DRAMMEN, SÅ ER JEG EN FOTOGRAF I NÆRHETEN.

Bryllups foto av brudeparet
Bruden med brudepiker innendørs.
Bryllups bilde av vielses ringene

Studio fotografering i Drammen

FOTO
SHOOT
MED ASIATISK
MODELL

Fotograf Lars Magnus Strøm med modellen
Portrett av asiatisk modell

Gjorde nylig en fotografering med en veldig samarbeidsvillig asiatisk modell. Til tross for språkbarrieren, kommuniserte vi problemfritt og oppnådde gode resultater.

Portrett av asiatisk modell