LARS MAGNUS STRØM

Fotograf Lars Magnus Strøm
Foto: Stefan Borup / Isnitt A/S

Jeg startet min foto karriere for 20 år siden, drevet av min lidenskap for fotografi og kameraer, som ble vekket tidlig i livet. Opprinnelig ble jeg trukket mot natur- og landskaps fotografi, men med tiden har jeg fokusert mer på bolig/interiør og portrett fotografering. Å fange øyeblikk og menneskers stemninger er noe jeg elsker.

Min favoritt stil er utendørs portrettfotografering i vakre naturomgivelser, som parker, historiske steder, gamle trær og sjarmerende gårdsplasser. Her kan jeg eksperimentere med lys og omgivelser, forståelse av lys er nøkkelen til et godt bilde.

Selv om jeg holder til i Drammen, bruker jeg ofte et profesjonelt fotostudio i Oslo, hvor mange av bildene i min portefølje er tatt. Jeg er åpen for spesielle ønsker og nye ideer ut over dette, så ikke nøl med å kontakte meg.

For meg er det avgjørende at fotograferingen blir en positiv opplevelse både for klienten og meg som fotograf. Den gode atmosfæren er nøkkelen til imponerende bilder. Jeg ser frem til å samarbeide med deg og hjelpe deg med å skape minner som vil vare livet ut.

Jeg har også omfattende erfaring med bolig, eiendom og interiør fotografering og har utført veldig mange vellykkede oppdrag for noen av de største meglerkontorene i Drammen, Asker og Sandvika. Så hvis du trenger en profesjonell fotograf innen dette området, er jeg her for å hjelpe deg med å vise dine bolig/eiendommer på sitt beste.  

Vedrørende bolig, eiendoms og interiør fotografering, så jobber jeg for Isnitt A/S.

BESTILL NÅ

Ring meg eller send epost/sms med en kort forklaring på hva du er ute etter, så kontakter jeg deg snart med et uforpliktende tilbud.
Tel: 980 36 443 Mail: LARS@KEYCAPTION.NO
Du kan også bruke kontakt skjemaet nederst på siden.

KONTAKTSKJEMA

Fyll inn alle feltene. Telefonnummer og e postadressen blir behandlet ett hundre prosent konfidensielt og skal kun brukes til å besvare på denne hendvendelsen
Ps, ikke legg med eksterne lenker i meldingen.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.